Új weboldal és WebAdmin tesztüzem

Új weboldal és WebAdmin tesztüzem

2014. 02. 25. 14:19: Örömmel értesítünk Titeket, hogy a régen várt, megújult honlapunk megnyitotta kapuit.

Hosszú fejlesztés után elkészült vadonatúj rendszerünk. Az új külső mellett a legfontosabb változás, hogy a weboldal egy teljesen új, modern motort kapott, amely minden tekintetben megfelel a jelenkor elvárásainak.

A fejlesztéssel elsődleges célunk az volt, hogy biztonságosabbá, átláthatóbbá és egyszerűbben kezelhetővé tegyük Számotokra a rendszert.

BETA rendszer

Fontos, hogy a jelenlegi új rendszer még egy ideig BETA változatban üzemel, így hibák, hiányosságok előfordulhatnak benne. Ha bármilyen problémát tapasztalsz, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot.

Weboldal újdonságok

A teljesen átalakított kezdőlapon kívül a szolgáltatásaink és a megrendelés rendszere is átalakult: minden szolgáltatásról bővebb leírást és átláthatóbb árlistát láthattok.

WebAdmin újítások

A WebAdminban mostantól a baloldali sávban találjátok az összes menüpontot. Ugyanitt található az „Aktív szerverek” rész, ahol a jelenleg futó szolgáltatásaitok listája látható. Egyszerre egy szolgáltatás/szerver lehet kiválasztva, és annak adatai, valamint kezelő menüpontjai jelennek meg. Az aktív szervereitek között az ikonokra kattintva válthattok.

Fontos változtatás, hogy az „Aktív szerverek” menüje csak abban az esetben látható, ha az e-mail címed vissza van igazolva, és van befizetett szolgáltatásod.

Az „Aktív szerverek” alatt látható szerver kezelő menüpontok működése a régi rendszerből lett átemelve, így azok a régi módon működnek. Ha bármilyen problémát tapasztalsz ezek működésével kapcsolatban, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot.

Az emeltdíjas SMS befizetéseket mostantól az „SMS kód beváltás” menüpontban írhatjátok jóvá az SMS-ben visszakapott kód beírásával.

Folyamatos fejlesztés

A weboldalt és a WebAdmint is folyamatosan fejlesztjük, mostantól rendszeresen várhattok újításokat, ezekről a „Hírek” menüpontban tájékoztatunk Titeket.


Kövesd híreinket
Kérdésed van?

Játékszerver hosting szolgáltatások magas színvonalon. DDoS védelem, lagmentesség, segítőkész ügyfélszolgálat.

Fizetési módok
  • Pénztári befizetés
  • Átutalás
  • Emelt díjas SMS
  • Rózsaszín csekk
  • PayPal/Bankkártya
© 2007-2020 SynHosting - Minden jog fenntartva.
Készült tel és számtalan val Miskolcon.