Hírek, bejelentések

Továbbfejlesztett szerver konzol

2018. 09. 28. 11:38: Megújult a szerverkezelő oldal konzol parancs küldő és megjelenítő része: a szerver konzol mostantól az összes játékszervernél támogatja a parancsok küldését és a kimenet teljes megjelenítését.

Kiegészítők előfeltételeinek bevezetése

2018. 09. 17. 22:24: Továbbfejlesztettük a Mod-ok, kiegészítők oldalt: A hibás konfigolás elkerülése érdekében a rendszer mostantól automatikusan képes telepíteni a mod-ok/pluginek szükséges előfeltételeit is.

Szolgáltatás figyelmeztetések bevezetése

2018. 09. 10. 18:22: A mai naptól a rendszerünk automatikusan érzékeli a játékszerverekkel kapcsolatos legfontosabb problémákat. Az esetleges hibák magyarázata és a megoldási javaslatok a Vezérlőpult oldalon a játékszerver neve alatti hibajelzésre kattintva tekinthetők meg.

Továbbfejlesztett vezérlőgombok

2018. 09. 01. 19:35: A mai naptól a játékszervereink leállító és újraindító gombjai a véletlen leállítások elkerülése érdekében visszakérdeznek, és csak ismételt lenyomás után hajtják végre a szükséges műveletet.

Rendszerfrissítés befejezve

2018. 08. 25. 18:00: Az átállás nehézkes munkálataival végeztünk, a kérdéseket, észrevételeket és esetleges problémákat kérjük mindenki üzenet formájában jelezze felénk. Köszönjük minden ügyfelünk és játékosunk türelmét, a fejlesztéseket továbbra is folytatjuk.
Kövesd híreinket
Kérdésed van?

Játékszerver hosting szolgáltatások magas színvonalon. DDoS védelem, lagmentesség, segítőkész ügyfélszolgálat.

Fizetési módok
  • Pénztári befizetés
  • Átutalás
  • Emelt díjas SMS
  • Rózsaszín csekk
  • PayPal/Bankkártya
  • SuperRewards fizetőfal
© 2007-2019 SynHosting - Minden jog fenntartva.
Készült tel és számtalan val Miskolcon.