Hírek, bejelentések

Szerda délelőtti karbantartás

2021. 09. 26. 20:34: 2021. 09. 29-én, szerda délelőtt 10:00-tól karbantartást végzünk az összes szervergépünkön. A körülbelül egy órás művelet alatt a szolgáltatásaink nem, vagy csak részben lesznek elérhetőek. A kimaradás miatt kérjük minden érintett ügyfelünk és játékosunk megértését.

Ingyenes Ark: Survival Evolved memórianövelés

2021. 06. 12. 13:20: A legújabb ARK:SE kiegészítő, a Genesis: Part 2 az eddigi pályákhoz képest körülbelül 4-5 GB-tal több memóriát igényel. Az óriási plusz memóriaigény miatt az ARK szervereink alapértelmezett memórialimitét +3 GB-tal díjmentesen megnöveltük. A Genesis 2 beállítása esetén a plusz 1-2 GB memóriát külön szükséges megvásárolni a szerver fizetési időszakán, mivel az alapszerver díjának emelése a kiegészítőt nem használó bérlőinkkel szemben nem lett volna igazságos.

Emelt díjas SMS fizetések megszűnése

2021. 04. 21. 21:45: Jogszabályi változások miatt a jelenlegi információk szerint 2021. április 30-a után megszűnik Magyarországon az emelt díjas SMS fizetés lehetősége. Ezt a fizetési módot a jövőben a sokkal gazdaságosabb mobil vásárlás szolgáltatás válthatja fel, amellyel a mobiltelefon egyenleg vagy előfizetés terhére lesz lehetőség fizetések végrehajtására. Amint bővebb információkhoz jutunk, azokat következő hírekben tesszük majd közzé.

Információk az új WebAdmin kinézetről

2021. 04. 01. 12:18: Szeretnénk tájékoztatni minden kedves Ügyfelünket, hogy az eredeti designt tartalmazó floppy lemezünkre sajnos ráömlött a kávé, így a korábbi kinézet visszaállítása már nem lehetséges. Az ezzel kapcsolatos észrevételeket az [email protected] címre várjuk.

Internet szolgáltatói átviteli problémák

2021. 02. 06. 11:33: A péntek este történt, körülbelül fél órás hálózati problémákat az internet szolgáltatónk rendszerében feépett hiba okozta. A szolgáltatónk szakemberei a stabilabb hálózati teljesítmény érdekében jelenleg is új, erősebb tűzfal beüzemelésén dolgoznak, és arról tájékoztattak minket, hogy egy átmeneti időszak alatt még előfordulhatnak hasonló hibák a finomhangolási munkák befejezéséig. Kérjük minden érintett ügyfelünk megértését a hatáskörünkön kívül álló, esetleges további kisebb hálózati kimaradások miatt.
Kövesd híreinket
Kérdésed van?

Játékszerver hosting szolgáltatások magas színvonalon. DDoS védelem, lagmentesség, segítőkész ügyfélszolgálat.

Fizetési módok
  • Pénztári befizetés
  • Átutalás
  • Emelt díjas SMS
  • Emelt díjas hívás (IVR)
  • Rózsaszín csekk
  • PayPal/Bankkártya
© 2007-2021 SynHosting - Minden jog fenntartva.
Készült tel és számtalan val Miskolcon.