Hírek, bejelentések

Internet szolgáltatói átviteli problémák

2021. 02. 06. 11:33: A péntek este történt, körülbelül fél órás hálózati problémákat az internet szolgáltatónk rendszerében feépett hiba okozta. A szolgáltatónk szakemberei a stabilabb hálózati teljesítmény érdekében jelenleg is új, erősebb tűzfal beüzemelésén dolgoznak, és arról tájékoztattak minket, hogy egy átmeneti időszak alatt még előfordulhatnak hasonló hibák a finomhangolási munkák befejezéséig. Kérjük minden érintett ügyfelünk megértését a hatáskörünkön kívül álló, esetleges további kisebb hálózati kimaradások miatt.

Magas ping problémák javítása

2021. 01. 25. 21:25: Az internet szolgáltatónk tájékoztatása szerint a napokban a tűzfalukon történt komolyabb fejlesztés részeként nagyobb sávszélességű összeköttetésekkel és több CPU hasznával bővítették a mi rendszerünket is ellátó hálózati eszközöket. Kérjük minden ügyfelünket, hogy bármilyen válaszidővel kapcsolatos változás esetén küldje el számunkra észrevételeit WebAdmin üzenet formájában.

Rust és Oxide mod frissítés megoldása

2021. 01. 22. 11:12: Az utóbbi időszakban több Ügyfelünk is jelezte, hogy az automatikus Rust szerver frissítésekkel az Oxide mod (uMod) fájljai is felülíródnak. Erre a problémára megoldásként bevezettük, hogy a szerverfrissítés után az Oxide mod fájljai is automatikusan frissítésre kerülnek, amennyiben a mod a WebAdminból lett feltelepítve.

Csütörtök éjszakai karbantartás

2021. 01. 19. 21:23: 2021. 01. 21-én, csütörtök éjszaka 02:30-tól az összes IP címünket érintő, legfeljebb 10 perces karbantartást végzünk. A néhány perces művelet alatt a szolgáltatásaink nem, vagy csak részben lesznek elérhetőek. A kimaradás miatt kérjük minden érintett ügyfelünk és játékosunk megértését.

Csütörtök délutáni karbantartás

2021. 01. 10. 10:06: 2021. 01. 14-én, csütörtök délután 15:15-től karbantartást végzünk az összes szervergépünkön. A körülbelül egy órás művelet alatt a szolgáltatásaink nem, vagy csak részben lesznek elérhetőek. A kimaradás miatt kérjük minden érintett ügyfelünk és játékosunk megértését.
Kövesd híreinket
Kérdésed van?

Játékszerver hosting szolgáltatások magas színvonalon. DDoS védelem, lagmentesség, segítőkész ügyfélszolgálat.

Fizetési módok
  • Pénztári befizetés
  • Átutalás
  • Emelt díjas SMS
  • Rózsaszín csekk
  • PayPal/Bankkártya
© 2007-2021 SynHosting - Minden jog fenntartva.
Készült tel és számtalan val Miskolcon.