Hírek, bejelentések

Ingyenes Ark: Survival Evolved memórianövelés

2021. 06. 12. 13:20: A legújabb ARK:SE kiegészítő, a Genesis: Part 2 az eddigi pályákhoz képest körülbelül 4-5 GB-tal több memóriát igényel. Az óriási plusz memóriaigény miatt az ARK szervereink alapértelmezett memórialimitét +3 GB-tal díjmentesen megnöveltük. A Genesis 2 beállítása esetén a plusz 1-2 GB memóriát külön szükséges megvásárolni a szerver fizetési időszakán, mivel az alapszerver díjának emelése a kiegészítőt nem használó bérlőinkkel szemben nem lett volna igazságos.

Emelt díjas SMS fizetések megszűnése

2021. 04. 21. 21:45: Jogszabályi változások miatt a jelenlegi információk szerint 2021. április 30-a után megszűnik Magyarországon az emelt díjas SMS fizetés lehetősége. Ezt a fizetési módot a jövőben a sokkal gazdaságosabb mobil vásárlás szolgáltatás válthatja fel, amellyel a mobiltelefon egyenleg vagy előfizetés terhére lesz lehetőség fizetések végrehajtására. Amint bővebb információkhoz jutunk, azokat következő hírekben tesszük majd közzé.

Információk az új WebAdmin kinézetről

2021. 04. 01. 12:18: Szeretnénk tájékoztatni minden kedves Ügyfelünket, hogy az eredeti designt tartalmazó floppy lemezünkre sajnos ráömlött a kávé, így a korábbi kinézet visszaállítása már nem lehetséges. Az ezzel kapcsolatos észrevételeket az [email protected] címre várjuk.

Internet szolgáltatói átviteli problémák

2021. 02. 06. 11:33: A péntek este történt, körülbelül fél órás hálózati problémákat az internet szolgáltatónk rendszerében feépett hiba okozta. A szolgáltatónk szakemberei a stabilabb hálózati teljesítmény érdekében jelenleg is új, erősebb tűzfal beüzemelésén dolgoznak, és arról tájékoztattak minket, hogy egy átmeneti időszak alatt még előfordulhatnak hasonló hibák a finomhangolási munkák befejezéséig. Kérjük minden érintett ügyfelünk megértését a hatáskörünkön kívül álló, esetleges további kisebb hálózati kimaradások miatt.

Magas ping problémák javítása

2021. 01. 25. 21:25: Az internet szolgáltatónk tájékoztatása szerint a napokban a tűzfalukon történt komolyabb fejlesztés részeként nagyobb sávszélességű összeköttetésekkel és több CPU hasznával bővítették a mi rendszerünket is ellátó hálózati eszközöket. Kérjük minden ügyfelünket, hogy bármilyen válaszidővel kapcsolatos változás esetén küldje el számunkra észrevételeit WebAdmin üzenet formájában.
Kövesd híreinket
Kérdésed van?

Játékszerver hosting szolgáltatások magas színvonalon. DDoS védelem, lagmentesség, segítőkész ügyfélszolgálat.

Fizetési módok
  • Pénztári befizetés
  • Átutalás
  • Emelt díjas SMS
  • Emelt díjas hívás (IVR)
  • Rózsaszín csekk
  • PayPal/Bankkártya
© 2007-2021 SynHosting - Minden jog fenntartva.
Készült tel és számtalan val Miskolcon.